Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πάμε στοίχημα;


Καθώς όλοι μένουν άναυδοι με το Μιχαλάκη το Λιάπη (ναι, ναι την έχει στο DNA του ο Έλληνας τη νομιμότητα), εμένα ο λογισμός μου φτερουγίζει στην αγία «ελληνική οικογένεια».

Γιατί; Γιατί η εν λόγω υπόθεση φωτογραφίζει  ευκρινέστατα την ελληνική κοινωνία. Το απόκρυφο όνειρό της. Να τακτοποιηθεί το παιδί. Σήμερα το δικό σου, αύριο το δικό μου. Πάνω και πέρα από ιδεολογίες και τα τοιαύτα, θέμα πρώτο: να τακτοποιηθεί το παιδί…..

Υπερβάλλω; Δείτε: η οικογένεια Καραμανλή έχει και άλλον κλώνο, πέραν των γνωστών, που κατά τις πληροφορίες του τύπου θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες.

Πάμε στοίχημα λοιπόν, ότι η ελληνική κοινωνία (ο  Έλληνας ψηφοφόρος δηλαδή) θα εκλέξει αβίαστα, σχεδόν αυτονόητα, και αυτόν τον κλώνο στη Βουλή των Ελλήνων; Γιατί; Μα για να διατηρείται ζωντανή η κρατούσα αντίληψη και η εναγώνια προσμονή: σήμερα το δικό σου, αύριο το δικό μου….


ΥΓ. Άσχετο. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αυτός ο ένθερμος και μαχητικός υπέρμαχος της επιστροφής στη δραχμή, γιατί τις ….μικροοικονομίες του τις έχει κατατεθειμένες σε ελβετικά φράγκα και σε λίρες Αγγλίας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου