Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

και τα σταυροδρόμια που ήξερα έγιναν αδιέξοδα

«Δεν αντέχω
και τα σταυροδρόμια που ήξερα έγιναν αδιέξοδα.
Σελδζούκοι ροπαλοφόροι καραδοκούν.
Χαγάνοι ορνεοκέφαλοι βυσσοδομούν.
Σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς
κοπροκρατούν το μέλλον.»
Οδ. Ελύτης, Άξιον εστί, τα πάθη.

Υ.Γ.1. Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη προέδρου:
α. Κάλπη μελών ΔΕΠ : Παπαγιάννης 10
Περεντίδης 19
β. Κάλπη φοιτητών: Παπαγιάννης 93
Περεντίδης 168

Υ.Γ.2. Ειλικρινά: «Δεν ξέρω αν πρέπει μου να κλάψω ή να γελάσω». Στο νικητή πάντως πρέπουν συγχαρητήρια και υπενθυμίσεις πως καμιά πλειοψηφία δεν είναι πάνω από τη νομιμότητα και καμιά πλειοψηφία δεν μπορεί να οδηγήσει στη λήθη και την παραγραφή.

Υ.Γ. 3. Στους 10 συναδέλφους και τους 93 φοιτητές ένα από καρδιάς ευχαριστώ. Κρατήσαμε ψηλά τη σημαία του ήθους. Αντρέα, Γιώργο, Στέλλα και τόσα άλλα παιδιά:μην απελπίζεστε. Όσο εσείς υπάρχετε, η ελπίδα για το πανεπιστήμιο του αύριο ΔΕΝ χάθηκε.

Υ.Γ.4. Α!με την ευκαιρία συγχαρητήρια και στον υποψήφιο διδάκτορά μας κ.Λυμπερίου Αν., που εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας από το προχθεσινό της συνέδριό.

Υ.Γ.5. Καλό καλοκαίρι και το Σεπτέμβρη θα είμαστε πάλι εδώ, με περισσότερο πείσμα ....«Όπου αποτύχεις γύρισε και όπου πετύχεις φύγε» κατά πως έλεγε και ο Καζαντζάκης.

2 σχόλια:

  1. Μια μάχη χάθηκε αλλά όχι και ο Πόλεμος. Εαν τα "μεγαθήρια" της Δαπ έφεραν μόνο 168 φοιτητές να ψηφίσουν εναντίον σας και εμείς χωρίς την βοηθεια "μεγαθηρίων" ( συγχωρέστε με που λέω "εμεις" αλλα θεωρώ οτι αυτος ο αγώνας ηταν όλων μας απο το ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΤΟΎΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΠΑΥΣΗ ) φέραμε 93 τότε μπορούσαμε να τα καταφέρουμε , μπορούσαμε για το καλύτερο . Κοιτάμε μπροστά , ειμαστε υπερήφανοι που σας έχουμε καθηγητή κ. Παπαγιάννη , συγχαίρουμε τον νικητή γιατί έτσι μας διδάξετε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας... Αλλά πάντα θα μου έρχεται στο μυαλό το τραγούδι του Σφακιανάκη ".. λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα.."
    ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ.Παππαγιάννη δεν είμαι φοιτητής σας ακριβώς αλλα ήθελα να σας εκφράσω μια αληθινή γνωμη. Τίποτα δεν χάθηκε σε αυτήν τη ''μάχη'' γιατί το κέρδος σας είναι τα 93 αυτά παιδιά με τα οποία εχετε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση!Αυτα τα παιδια πιστεύουν σε σας και πιστεύουν οτι κατι μπορει να αλλάξει επιτέλους σε αυτην τη χώρα γενικότερα και ειδικότερα στην σχολή μας!Κύριε καθηγητά η ώρα πλησιάζει τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και θα τα αλλάξουμε μαζί!Πάντα μετα απο μια ''ήττα'' ακολουθεί μια μεγάλη νίκη η οποία είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι προσωπική αλλα ουσιαστική για το καλό όλων μας!Keep working!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή